LOGGA IN

Inget konto? Registrera här

KALENDER

Tis 11/8
Killer Boogie

BLOGGAR

Elin Hagerlinds blogg

Frida och Sakarias

Läs mer

Henrik Erikssons blogg

Bright lights late nights - The Speakeasies' Swing Band

Läs mer

Föreningen

Några swingkatter försöker få koll på kassan.

Kontakta oss

Telefonnummer och e-postadresser

Swingkattens adress

c/o Emmy Petersson
Box 15029
75015 Uppsala

Om Swingkatten

Swingkatten är en ideell förening i Uppsala för swing, lindy hop, balboa, boogie woogie, stepp och annan dans. Föreningen grundades den 12 december 2001 och har idag omkring 850 medlemmar.

Bli medlem

Du kan bli medlem i föreningen i samband med anmälan till en av våra kurser, men om du bara vill bli medlem kan du bli det här.

Engagera dig!

Swingkatten är och kommer att bli precis vad medlemmarna gör den till. Hela verksamheten bygger på att dansare vill göra en liten ideell insats för swingen i Uppsala.

Vill du arrangera en danskurs? Eller vill du driva en danskväll? Eller vill du sitta i styrelsen? Eller kanske göra något som ingen har tänkt på hittills? Vi är en förening med korta beslutsvägar, så välkommen att engagera dig. Hör av dig till engageradig@swingkatten.se


SwingWeb - För föreningens medlemmar och administratörer

Swingweb är ett samarbetsprojekt mellan ett antal organisationer. Där kan du som är medlem i t ex Swingkatten kontrollera och justera dina adressuppgifter, se vad som händer med din kursanmälan, bestämma i vilken omfattning du vill vara synlig för andra medlemmar mm.

swingweb.se

ad

nyhetsbrev
dans i Uppsala
vilka skor passar bäst för dans