LOGGA IN

Inget konto? Registrera här

KALENDER

Tis 11/8
Killer Boogie

BLOGGAR

Elin Hagerlinds blogg

Frida och Sakarias

Läs mer

Henrik Erikssons blogg

Bright lights late nights - The Speakeasies' Swing Band

Läs mer

Swingkattens anmälnings- och betalningsvillkor

Bakgrunden till Swingkattens betalningsvillkor

Swingkatten är en ideell förening och vårt syfte är inte att tjäna pengar på vår verksamhet utan att främja utbudet av swing och afroamerikansk dans. Tack vare stora mängder ideellt arbete kan vi erbjuda mycket lägre priser än t.ex. kommersiella dansskolor. Våra kurser är ofta helt fulltecknade och vi har inte sällan kölistor med personer som vill delta men tyvärr inte får plats. Det är därför mycket ledsamt när personer anmäler sig och sedan inte dyker upp på kurserna eller alternativt går de första två eller tre kurstillfällena och sedan hoppar av utan att betala. Föreningsaktiva har jobbat ideellt för att erbjuda kursplatserna och andra på kölistan som hemskt gärna hade velat delta i kursen har inte fått plats. Får vi inte in pengar från alla som vi reserverat plats för så måste vi höja priset för de deltagare som faktiskt betalar.

Betalning först efter att plats meddelats

I samband med att du (förhoppningsvis) antas till kursen/aktiviteten får du en anmodan om att betala. Där återfinns ett OCR-nummer för din anmälan, vårt bankgironummer mm. Försök inte själv hitta reda på något konto att betala till innan du fått antagningsbesked, det ställer endast till problem.

Förfallodatum för betalning

Om du blir antagen till kursen så får du tillsammans med antagningsbeskedet ett datum när betalningen skall ha inkommit till Swingkatten. Om det föreligger speciella svårigheter att betala via post- eller bankgiro kan efter överenskommelse med kursadministrationen betalning istället ske direkt till föreningens bankkonto. Detta gäller främst kursdeltagare från andra länder.

Betalningsskyldighet och återbetalning av kursavgift vid avanmälan

Du kan avanmäla dig från en kurs inom 14 dagar från när du anmälde dig utan att bli betalningsskyldig (förutsatt att avanmälan sker innan kursstart).

Avanmäler du dig innan eller upp till 24 timmar efter du blivit antagen så är du inte betalningsskyldig.

OBS: Utlägg för tillval (t.ex. mat och hotellkostnader) återbetalas ej. Detta gäller även vid innehav av sjukintyg. Eventuell återbetalning sker i efterhand till plusgiro, bankgiro eller bankkonto.

Återbetalning av kursavgift vid sjukdom

Vid uppvisande av läkarintyg eller på annat sätt styrkt sjukdom som uppkommit efter anmälan och som hindrar deltagande betalar vi tillbaka hela kursavgiften förutom en administrativ kostnad av 200 kr. Samma sak gäller vid dödsfall eller svår sjukdom/olycka inom familjen. Skulle detta bli aktuellt uppskattas besked om detta så snabbt som möjligt.

OBS: Sjukintyg gäller endast för egen person. Om bara en ur dansparet blir sjuk får inte båda tillbaka kursavgiften. Utlägg för tillval (t.ex. mat och hotellkostnader) återbetalas ej. Detta gäller även vid innehav av sjukintyg. Eventuell återbetalning sker i efterhand till plusgiro, bankgiro eller bankkonto.

Delvis avanmälning och återbetalning

Det är inte möjligt att avanmäla sig från delar av en aktivitet/läger/kurs.

Distansköplagen

Vid anmälan via internet gäller distansköplagen, vilket innebär att du har 14 dagars ångerrätt från dess att du gjort anmälan. Du meddelar detta genom att maila kurser@swingkatten.se. Har du redan betalat får du tillbaka de pengar motsvarande den del av kursen som ej utnyttjats.

ad

nyhetsbrev
dans i Uppsala
vilka skor passar bäst för dans