LOGGA IN

Inget konto? Registrera här

KALENDER

Tis 11/8
Killer Boogie

BLOGGAR

Elin Hagerlinds blogg

Frida och Sakarias

Läs mer

Henrik Erikssons blogg

Bright lights late nights - The Speakeasies' Swing Band

Läs mer

MessAround

MessAround är föreningen Swingkattens showdansgrupp som har specialiserat sig på danser från swingeran, allt från 20-talets dekadenta charleston till 50-talets swingklassiker. De erbjuder prova på-lektioner, workshops och framför allt fartfyllda uppvisningar i swingkulturens anda!


-"Vi har tagit till oss jazzens kultur med allt vad det innebär: musiken, modet, glädjen, nyskapande improvisation, avancerad dansteknik och en vilja att showa! Denna glädje visas i danser som lindy hop (jitterbugg), balboa, stepp, charleston och autentisk jazz." - Marielle Hjalmarsson, en av MessArounds grundare.


Du bokar en show med MessAround under boka.

MessAround söker ständigt Swingkattens bästa dansare, se nyrekrytering för vad som krävs för att komma med eller se medlemmar för vilka som är med.


MessAround bildades år 2007 av Charlie DecaVita, Frida Samuelsson, Marielle Hjalmarsson, Lina Edmark och Rebecka DecaVita då Swingkattens tidigare showgrupp, Sanslös Swing, drog sig tillbaka. Sedan dess har gruppen uppträtt på företagsfester, swingevents och andra tillställningar, se shower för en sammanfattning.Kontaktperson:

Lovisa Östblom

E-post:

Telefon:

076-910 91 87

ad

nyhetsbrev
dans i Uppsala
vilka skor passar bäst för dans