LOGGA IN

Inget konto? Registrera här

KALENDER

Tis 11/8
Killer Boogie

BLOGGAR

Elin Hagerlinds blogg

Frida och Sakarias

Läs mer

Henrik Erikssons blogg

Bright lights late nights - The Speakeasies' Swing Band

Läs mer

Cat's Corner

På tisdagar anordnar Swingkatten socialdans på Drabanten, Bangårdsgatan 13. Förenings egna DJ spelar dansvänlig swingmusik mellan klockan 20 och 22.30. Under sommaren är det ingen Cat's Corner utan då arrangerar vi istället Parkdans på danspaviljongen i stadsparken.


Cat's Corner är gratis för Swingkattens medlemmar. Har du en bekant som är nyfiken på vad swingdans är, ta med dig din vän som gäst vid ett tillfälle! Utomsocknes dansare är givetvis också välkomna som våra gäster. Om du besöker Cat's Corner regelbundet bör du gå med i föreningen för att stötta evenemanget. Det uppskattas också mycket om du är med och hjälper till att anordna Cat's någon gång per termin. Är du intresserad av att som volontär vara med i samordningsgruppen? Kontakta samordnare Per Lundén, eller Cats' Corners samordningsgrupp på Facebook, så berättar vi mer om hur det går till. Du kan även gå in och skriva upp dig på volontärschemat på webben.

 

Vissa av Cat's-kvällarna kan ha ett visst tema eller underhållning, t ex prova-på-lektioner i olika danser, uppträdanden, filmvisningar eller andra aktiviteter. Timmen innan Cat's Corner börjar är det fritt fram för medlemmar att ha någon form av aktivitet. Har du en idé och är intresserad av att anordna en aktivitet innan socialdansen, kontakta någon av Cat's-samordnarna (se ovan). Om du vill veta vad som händer, håll utkik i Swingkattens kalender här bredvid eller gå in på sidan "Håll dig uppdaterad".

 

Välkomna - vi ses på dansgolvet!

ad

nyhetsbrev
dans i Uppsala
vilka skor passar bäst för dans